Usein kysyttyä

MUCK-TRUCK – USEIN KYSYTTYÄ

Seuraavassa on joukko tavallisimpia kysymyksiä, joita meille esitetään. Jos sinulla on muita muck-truck® -minidumppereihin tai lisävarusteisiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteys jälleenmyyjään.

1. Onko lastattua Muck-truck® -minidumpperia helppo ohjata? Nosta kahvoista hieman ylöspäin, ja painon jakautuminen huolehtii lopusta. Konetta on yhtä helppo ohjata täydessä lastissa kuin tyhjänäkin.
 
2. Kuinka kippaan täyden Muck-truck®/MAX-minidumpperin? Vapauta kuupan lukitusvipu oikealla kädellä ja nosta hieman molempia kahvoja. Kuuppa kääntyy ja tyhjentää kuorman.

3. Kun täyden Muck-truck® -minidumpperin kippaa, osuuko sen etuosa maahan? Ei. Kuuppa kääntyy keskeltä, joten kuorma mahtuu hyvin putoamaan kuupasta.

4. Paljonko kuormaa koneessa voi kuljettaa? Muck-truck pystyy kuljettamaan 21/2 kottikärrykuormaa, 250 kg hiekkaa tai sementtiä ym., 120 irtotiiltä, 25 x 1 m nurmirullaa. MAX-dumpperi (365 kg) pystyy kuljettamaan kolme kottikärrykuormaa.

5. Voinko kipata kuuppaan normaalikokoisen betonimyllyn sisällön? Kyllä, mikäli se on asennettu jalustaan.

6. Onko sen huoltaminen helppoa? Vaihteisto on koteloitu eikä vaadi muuta huoltoa kuin ajoittaisen jarrujen säädön. Kaikki moottorin säädöt, esimerkiksi ilmansuodattimen ja sytytystulpan vaihto, on helppo suorittaa suojuksia poistamatta. Käyttöhihnan vaihto vie alle 5 minuuttia, eikä edellytä erikoistyökaluja.

7. Onko varaosia helposti saatavissa? Ennen kello 11 puhelimitse tai faksilla vastaanotetut tilaukset toimitetaan seuraavana työpäivänä. Jos saamme postinumeron, varaosat voidaan toimittaa jopa suoraan työmaalle.

8. Kuinka nopeasti lisälaitteet voidaan kiinnittää? Sekunneissa. Poista yksi sokkanaula, liu’uta lisälaite paikalleen kahteen kiinnikkeeseen tai pois paikaltaan (toinen kiinnikkeistä on pidempi, mikä helpottaa asiaa) ja kiinnitä sokkanaula takaisin paikalleen.  Työkaluja ei tarvita.

9. Kuinka jyrkkää rinnettä täydessä kuormassa oleva Muck-truck® tai MAX pystyy kiipeämään? Nelivedolla varustettu kone pystyy kiipeämään 30°.

10. Kuinka kauan Muck-truck® -minidumpperia on valmistettu? Minidumpperia on valmistettu yli 16 vuoden ajan.

11. Miksi kannattaa valita Muck-truck® eikä Power Barrow?  Mielestämme muck-truck® on vahvempaa tekoa. Käytämme laadukkaita varaosia, emmekä käytä muovisia kuuppia, joita Power Barrow pitää kulutustavarana (heitetään käytön jälkeen pois). Muovi ei ole yhtä kestävää ja vahvaa kuin teräs, ja muovisen kuupan vaihtaminen tuo lisäkustannuksia. Teräskuuppa kestää vuosia. Emme käytä halpoja kiinalaisia laakereita tai johtoja. Muck-truck®on aina ollut kilpailijoitaan edellä.  Tarjoamme laajan valikoiman keskenään vaihdettavia lisävarusteita, ja siksi HSS, Jewsons ja Brandons ovat valinneet meidät.

Sinä päivänä, kun autoja, polkupyöriä ja muita rakennuskoneita aletaan valmistaa muovista, me harkitsemme myös asiaa.

Siihen saakka teräs on ilman muuta paras valinta.

AJANKOHTAISTA

Suomen Vahvimmat