MUCK TRUCK UK LTD

TIETOJA MUCK TRUCK UK LTD -YRITYKSESTÄ

Alkuperäisen minikaivurin suunnittelija ja valmistaja Deesign Partnership Ltd perustettiin 1985, kun omistajat Roger ja Christine Dee palasivat Isoon-Britanniaan vietettyään kolme vuotta Amerikassa suunnittelemassa, valmistamassa ja markkinoimassa tuotteita rakennusteollisuudelle.
 
Mukaan liittyi Christinen poika Terry Rowlands, ja kolmen vuoden sisällä yhtiökumppanit voittivat ensimmäisen BBC Design Award -palkinnon vuonna 1988 sekä British Design Award -palkinnon ansioistaan ensimmäisen minikaivurin, joka nyt tunnetaan nimelle Toe-Hoe, sekä useiden muiden pienten rakennus- ja maansiirtokoneiden suunnittelijoina.

Terveysongelmistaan huolimatta Roger ei ollut valmis siirtymään eläkkeelle, joten hän ja Terry suunnittelivat hydraulisen kippausjärjestelmän ensimmäiseen Hondan Isossa-Britanniassa esittelemään minidumpperiin. Honda HP400 -kuljetinta myytiin olemassa olevan jälleenmyyjäverkoston kautta. Minidumpperin käsite tuli näin tutuksi, ja niitä alettiin vuokrata yhdessä 1,5 tonnin minikaivureiden kanssa.

Huomasimme pian, että markkinoilla oli kysyntää kevyemmille, kätevämmille, nopeammille ja edullisemmille minidumppereille, ja siksi Terry kehitti vuonna 1986 ensimmäisen motorisoidun kottikärryn (Bizzy). Ensimmäisessä koneessa oli vain kaksi vetävää pyörää edessä, ja käyttäjän oli kannateltava sitä. Vaikka se toimi varsin hyvin, se ei suinkaan ollut yhtä käyttäjäystävällinen kuin nykyinen laite.

Osa näistä ensimmäisistä malleista on erinomaisen laatunsa ansiosta yhä käytössä. Mucktruck rinnastetaan edelleen laatuun. Mucktruck käyttää yhä Bizzy-nimeä, ja toi vuoden 2009 lopulla markkinoille laitteesta uuden, päivitetyn version.

Vuodesta 1993 lähtien muck-truck® on kehittynyt maailman suosituimmaksi jalan kuljetettavaksi minidumpperiksi. Salaisuus muck-truckin jatkuvan suosion takana on keskeytymätön tutkimus- ja kehitystyö sekä asiakaspalautteen seuraaminen. Suosiomme on johtanut siihen, että muck-truck® -minidumpperia valmistetaan neljällä mantereella ympäri maailman.

Muck-truck®  – maansiirron ei tarvitse maksaa maltaita!

AJANKOHTAISTA

Suomen Vahvimmat