Käyttötavat

Yksi kone – monta käyttöä!

 
Mitä tahansa sinun tarvitseekaan kuljettaa tai siirtää, muck-truck® toimii aina.
Muck-truck® on erittäin monikäyttöinen motorisoitu kottikärry. Sen keskenään vaihdettavat lisävarusteet on helppo vaihtaa muutamassa sekunnissa. Muck-truck® toimii lantaimurina hevostarhoissa tai sillä voi imuroida esimerkiksi lasinsirpaleita. Sitä voi käyttää myös vetokoneena, ja lisävarusteena on saatavissa tasolava painavien ja hankalan muotoisten esineiden kuten pihalaattojen kuljettamiseen. Seuraavassa esimerkkejä muck-truck® -minidumpperin monista käyttötavoista.

Työturvallisuus

Työterveys- ja työturvallisuusviranomaisten tilastojen mukaan työtapaturmista aiheutuu maassamme joka vuosi aivan liikaa vältettävissä olevia vakavia  henkilövahinkoja ja  työpäivän menetyksiä.
Viranomainen muistuttaa, että työnantajan velvollisuus on pyrkiä välttämään kuormien siirtelyä käsin ja käyttää fyysisen voiman sijaan koneita kaikkialla, missä se on kohtuullisesti mahdollista. Ratkaisu ongelmaan on Muck-Truck minidumpperi. Kun työn fyysinen rasittavuus vähenee, henkilöstö työskentelee tehokkaammin ja sairauspoissaolot vähenevät, samalla luodaan turvallisempi ja viihtyisämpi työympäristö.

Muck-Truckin toimitusjohtaja Terry Rowlands: ”Tilastojen mukaan työtapaturmat ovat yhä ongelma työpaikoilla, erityisesti rakennusalalla. Muck-Truck vähentää työn päivittäistä fyysistä kuormittavuutta, mikä pienentää riskejä ja tehostaa olennaisesti työmaan tehokkuutta ja tuottavuutta.”

Muck-Truckin itsekulkeva dumpperi on suunniteltu ja valmistettu Englannissa ja merkitsee selvää tuottavuusetua rakennus-, vuokraus- ja maisemointialoille. Se vetää kolme kertaa perinteisen kottikärryn tilavuuden, ja kuljettaa jopa neljännestonnin tavaraa. 
Luotettava 5,5 hv:n Honda-polttomoottori käyttää nelipyörävetoa, jonka etenemiskyky on hyvä myös märässä ja epätasaisessa maassa.

Viherrakentaminen / puutarhanhoito

Viherrakentajat / puutarhurit – nurmirullien, mullan, soran, kate- ja jätemateriaalin kuljetus. Helppo kipata.
Puutarhamyymälät / taimitarhat – kasvien, kivien, puiden, kompostin ja muiden kookkaiden tarvikkeiden nopea siirtely.
 
Muck-truck® ei vahingoita nurmikkoa ja sopii siksi käytettäväksi maisemointitöihin piha-alueilla.

 

muck-truck® Tasolava
Minidumpperin suosituin lisävaruste viherrakentajille ja puutarhureille. Lava sopii erinomaisesti kaikille kuormille, joita ei voida kätevästi kuljettaa yleiskuupassa. Lava asennetaan pyörien päälle, joten ylisuuria kuormia on helppo kuljettaa. Esimerkiksi ruukut, laatat, hiekka/sementti/kompostisäkit, salaojaputket tai puutarhakoristeet kulkevat kätevästi lavan avulla.
 
muck-truck® Kuupan jatkoreunat
Jatkoreunat ovat suosittuja puutarhurien ja viherrakentajien keskuudessa sekä hevostalleilla. Jatkoreunat sopivat tavalliseen kuuppaan. Ne antavat 30 % lisää tilaa irtolastille, esimerkkinä kompostimulta, lanta, kuorike, leikkuujätteet, polttopuut. Jatkoreunat toimittaa Deesign.
 
muck-truck® Lumiaura
Lumiaura on helppo kiinnittää kuupan eteen. Sitä voidaan käyttää myös tasoitustöihin ja navetoissa lannan poistoon.

Maatilat / hevostarhat / tallit / ratsastuskeskukset

 
Maanviljelijät: muck-truck® kuljettaa olki- ja heinäpaalit ja auttaa ruokinnassa, lannanpoistossa ja siivouksessa.
 
Välttämätön apuväline karsinoiden puhdistukseen, hevostarhojen kunnossapitoon ja siivoukseen. muck-truck® on ihanteellinen apuväline hevostalleille ja muiden eläinten hoitoon.

 

muck-truck® Suuri kuuppa
muck-truck® Suuri kuuppa on helppo vaihtaa vakiokuupan tilalle. Se sopii erinomaisesti kevyille materiaaleille, kuten heinille ja oljille, koska suuren koon ansiosta siihen mahtuu enemmän kuormaa, vaikka laitteen sallittu kuormitus ei muutu.
 

Rakentaminen

 
Rakentajat: muck-truck® helpottaa laattojen, tiilien, kivimurskan ja roskien siirtämistä.

muck-truck® on erinomainen apuväline minikaivurin kanssa kaivettaessa perustuksia esimerkiksi kun taloa laajennetaan pihan puolelle, jonne pääsee vain kapeaa kujaa pitkin tai portista.
muck-truck® mahtuu tiukkoihinkin paikkoihin, tässä se on ojan ja piha-aidan välissä.

muck-truck® sopii erinomaisesti betonitöihin. Se toimii hyvin betonimyllyn kanssa millä tahansa työmaalla ja mahdollistaa betonin kippaamisen hallitusti.

 

 

 

 

muck-truck® Lastaussilta
Ehdoton hankinta rakentajille ja vuokraamoille.
Tukevatekoinen, 2x1,5 m osista valmistettu lastaussilta mahdollistaa turvallisen kippaamisen roskalavalle tai kuorma-autoon. Yhden henkilön helppo asentaa paikan päällä. Ramppi taittuu litteäksi kuljetusta varten ja mahtuu hyvin poikittain tavallisen pakettiauton tavaratilaan; minidumpperi pysyy tukevasti rampin päällä.

 

muck-truck® on monikäyttöinen rakennuslaite.  muck-truck® on erinomainen apulainen seuraaviin töihin työmaalla ja kodin rakennustöissä:

  • asfaltointi
  • betonityöt
  • uima-altaan rakentaminen
  • asfalttikoneiden siirtäminen
  • betonin kuljetus
  • soran kuljetus
  • perustusten kaivaminen
  • maansiirto
  • roskalavan täyttö
  • polttopuiden kuljetus

Ja muita käyttötarkoituksia!

muck-truck® Pallokoukku
Helppo kiinnittää kuupan tilalle. Voidaan käyttää peräkärryn, asuntovaunun tai veneen vetämiseen. Voi hinata jopa 2,5 tonnin peräkärryä edellyttäen että koneen pito pintaan säilyy. Helposti ohjattava ja voimakas.
 
 
 

 

 

 

muck-truck® Lumiaura
muck-truck® toimii myös lumiaurana.  Lumiaura on helppo kiinnittää kuupan eteen. Sopii erinomaisesti lumen poistamiseen kulkureiteiltä. Auraa voi tarvittaessa nostaa ja sen kulmaa muuttaa tarpeen mukaan lumen siirtämiseksi haluttuun suuntaan.

AJANKOHTAISTA

Suomen Vahvimmat